EN | GR
Athenaeum InterContinental Athens
ΤΟ ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ART ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Athenaeum InterContinental Athens, επενδύει στα δυνατά του σημεία και αναδεικνύεται πιο όμορφο από ποτέ.
7 ανακαινισμένοι όροφοι & 2 Club InterContinental όροφοι σε σύγχρονο διακοσμητικό ύφος
Τα πιο ευρύχωρα δωμάτια της πόλης, με τα 35τ.μ., τους φωτεινούς χώρους, με θέα στην πόλη ή στον Παρθενώνα, ανανεώθηκαν σύμφωνα με το 5στερο προφίλ του ξενοδοχείου, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή στη φιλοξενία. Τα Superior και Deluxe δωμάτια του Athenaeum InterContinental Athens εκσυγχρονίστηκαν σε επίπλωση και διακοσμητική γραμμή, ντύθηκαν σε γήινους τόνους σε καλύμματα, λευκά είδη και χαλιά, επενδύθηκαν στους τοίχους με δερμάτινη ταπετσαρία και διακοσμήθηκαν με αντίγραφα αυθεντικών έργων τέχνης διακεκριμένων καλλιτεχνών, σύμφωνα με την artistic κατεύθυνση του ξενοδοχείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
lobby
ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΤΟ LOBBY
Το τεράστιο lobby, με τους all day χώρους εστίασης και χαλάρωσης φωτίζεται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία δίνοντας έμφαση σε διαφορετικές γωνιές για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Στην είσοδο το γνώριμο γλυπτό του Γεωργίου Λάππα, o Μπλε Άνθρωπος, δείχνει τον δρόμο για το εσωτερικό.
ARTLOUNGE
Το Artlounge μας υποδέχεται από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ. Μεγάλοι cozy καναπέδες και ευρύχωρες πολυθρόνες καλωσορίζουν τον επισκεπτη με ποικιλία ροφημάτων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ARTBISTROT
Περιμετρικά του ανοιχτού χώρου που βρίσκεται πάνω από το Ballroom και σχηματίζει ένα νοητό Π, έχει οργανωθεί ο πιο άνετος και ζεστός χώρος του ξενοδοχείου για γεύματα και σνακ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
TOBAR
Από τις 6 το απόγευμα και έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, το Tobar ζωντανεύει τις βραδινές μας επιλογές σε ένα μπαρ-χώρο τέχνης, εντυπωσιάζοντας με τον εσωτερικό του σχεδιασμό με την υπογραφή του Pierre Yves Rochon.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ένας χώρος εκδηλώσεων με ατού τον φυσικό φωτισμό και τη φιλοξενία έως και 500 ατόμων. Μπορεί να διαχωριστεί σε 5 μικρότερους χώρους ή και να μείνει ανοιχτός, με μοναδικό διαχωρισμό τις εμβληματικές κολώνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Athenaeum InterContinental Athens δε σταματά να παρακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις στην τουριστική υποδομή, συνεπές στην 5αστερη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει
Η αναδιαμόρφωση του lobby, η δημιουργία του νέου χώρου εκδηλώσεων με φυσικό φωτισμό και η ανακαίνιση των Deluxe και Superior δωματίων του ξενοδοχείου αποτελούν τη φυσική εξέλιξη ενός 5αστερου ξενοδοχείου που παρακολουθεί τις τάσεις της τουριστικής υποδομής παγκοσμίως και εκσυγχρονίζεται προκειμένου να ανταποκρίνεται στο υψηλό του προφίλ και στο κοσμοπολίτικο κοινό του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

CONNECT WITH US facebook SEND TO A FRIEND send to a friend

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 920 6000 ή στείλετε e-mail
© 2019 Athenaeum InterContinental Athens