EN | GR
Athenaeum InterContinental Athens
WORLD TRAVEL AWARDS 2019
Το Athenaeum InterContinental Athens βραβεύτηκε ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2019
Το Athenaeum InterContinental Athens βραβεύτηκε ακόμη μία χρονιά, ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα για το 2019 (Greece’s Leading Conference Hotel), κατά την τελετή απονομής των βραβείων World Travel Awards.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, βραβεύθηκαν οι σημαντικότερες στον τομέα τους τουριστικές επιχειρήσεις, από όλη την Ευρώπη. Τα World Travel Awards, που καθιερώθηκαν το 1993 θεωρούνται τα σημαντικότερα βραβεία στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. Ένας θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο της παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Η επιβράβευση του Athenaeum InterContinental Athens ως το κορυφαίο συνεδριακό ξενοδοχείο στη χώρα, έρχεται ως επακόλουθο μίας ομαδικής, συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων του ξενοδοχείου, να παρέχουν τις υψηλότερες ποιοτικά υπηρεσίες σε ένα χώρο άρτιας υποδομής και υψηλής αισθητικής.
Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Πάνος Παναγιωτόπουλος, ανέφερε σχετικά: «Στόχος μας, ήταν και παραμένει, να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ό,τι καλύτερο, απαντώντας στις ανάγκες και επιθυμίες τους».

CONNECT WITH US facebook SEND TO A FRIEND send to a friend

© 2019 Athenaeum InterContinental Athens