ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ

Ο «Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Αυθεντικός» γίνεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου και κάθε χρόνο έλκει το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων αθλητών και ερασιτεχνών μαραθωνοδρόμων από όλον τον κόσμο. Ενάμιση μήνα πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει το ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών, με 18.500 δρομείς για τον Μαραθώνιο Δρόμο και χιλιάδες ακόμη σε όλες τις άλλες μικρότερες σε απόσταση διαδρομές, που ανεβάζουν το ρεκόρ συμμετοχών στις 55.000. Ένα ρεκόρ με πολλούς συμβολισμούς για την οργανωτική επιτροπή και τον ΣΕΓΑΣ.

Οι μαραθωνοδρόμοι κοντά στους πυρόπληκτους

Η ομοσπονδία Στίβου, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράστασή της στους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, θα διαθέσει μέρος των σημαντικών ήδη εσόδων της από την πολυπληθή συμμετοχή, στη στήριξη των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών. Πριν τη διεξαγωγή του αγώνα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ενέργειες που θα έχουν αποφασιστεί για την ενεργή της συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση.
Η εκκίνηση του Μαραθωνίου Δρόμου θα δοθεί στις 9 το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της αφετηρίας, ενώ μεταξύ των αθλητών που αναμένεται να κόψουν το νήμα, συγκαταλέγονται και μεγάλα ονόματα του αθλήματος από την παγκόσμια σκηνή.
Εάν δεν συγκαταλέγεστε σε αυτούς που θα τρέξουν ή στους εθελοντές της διαδρομής για την εξυπηρέτηση των αθλητών, σταθείτε να χειροκροτήσετε την προσπάθεια. Είναι πράγματι θαυμαστή.

Περισσότερες πληροφορίες