ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΙΚ-ΝΙΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Ο καιρός της Αττικής είναι ο καλύτερος σύμμαχος για ένα πικ-νικ στην εξοχή. Εξοχή στην Αθήνα; Και όμως ναι. Η Αθήνα, με όλο το άναρχο και για πολλούς γοητευτικό μέσα στην ανομοιομορφία του κτιριακού πλουραλισμού, έχει να παρουσιάσει εκπληκτικές εκτάσεις πρασίνου και μάλιστα με απαράμιλλη θέα:

Ο λόφος του Φιλοπάππου. Μονοπάτια πλακόστρωτα, πεύκα πλούσια, ξύλινα γεφυράκια και τραπεζάκια. Επιλέγετε το σημείο που ατενίζει τον Παρθενώνα, όλο τον βράχο που τον φιλοξενεί, τον λόφο του Λυκαβηττού, την νέα και την αρχαία Αθήνα και απολαμβάνετε τις γεύσεις της επιλογής σας. Όλες, θα σας φανούν απροσδόκητα πρωτόγνωρες.

Ο λόφος του Λυκαβηττού. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε την Αθήνα στα πόδια σας, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, στη θάλασσα και στα γύρω βουνά, και την ίδια στιγμή να απολαμβάνετε την ηρεμία του πράσινου και το φαγητό σας, σε ένα από τα ξύλινα τραπεζάκια, κάτω από την εκκλησία του Άη Γιώργη, θα βρείτε το ιδανικό σημείο για πικ-νικ με θέα!

Άλσος Καισαριανής. Ελάχιστα πιο έξω από το κέντρο της πόλης, ένα οργανωμένο πάρκο 100 στρεμμάτων με καλλωπιστικά φυτά, γκαζόν και άγρια βλάστηση, παιδικές χαρές, κυκλοφοριακό πάρκο, θερινό κινηματογράφο και πολλά υπαίθρια καθιστικά, σας περιμένει να το εξερευνήσετε μικροί και μεγάλοι. Ανοικτό συνεχώς.

Αττικό Άλσος «Γαλατσίου». Ένας ακόμη «λόφος», ένα ύψωμα της πόλης με κυπαρίσσια και πεύκα, αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδική χαρά και θερινό κινηματογράφο και κυρίως με θέα στην πόλη της Αθήνας, το Αττικό Άλσος Γαλατσίου, φιλοξενεί στην ευρύτερη περιοχή των 300 στρεμμάτων του, δύο αξιόλογα μοναστήρια, της Αγίας Κυριακής και του Προφήτη Ηλία. Θα βρείτε πολλούς, εξαιρετικούς χώρους για παιχνίδι, φαγητό και χαλάρωση.

Περισσότερες πληροφορίες