espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΤΟΥ 2020!

Μουσεία, διάσημοι κοσμηματοπώλες, φιλανθρωπικά σωματεία, ανταγωνίζονται σε ευρηματικότητα και πρωτοτυπία για να φτιάξουν το τέλειο ΓΟΥΡΙ της χρονιάς, που θα ανατρέψει τις δεισιδαιμονίες του δίσεκτου έτους που πρόκειται να διανύσουμε. Το 2020 φαντάζει ιδανικό για το δημιουργικό σχεδιασμό ενός γουριού που θα μας συντροφεύσει όλη τη χρονιά και θα μας προφυλάξει από το κακό μάτι. Προτάσεις για το πού θα το αναζητήσετε για εσάς και για τους αγαπημένους σας:

ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ: Τα πωλητήρια των Μουσείων μας εντυπωσιάζουν ολοένα και περισσότερο με τις πρωτότυπες ιδέες δώρων που προτείνουν, διευρύνοντας τις δυνατότητες των αγορών μας πολύ πέραν από τα αντίγραφα των εκθεμάτων τους. Βιβλία, κοσμήματα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, ακόμη και αξεσουάρ, αποτελούν έναν εξαιρετικά ποιοτικό αγοραστικό καμβά, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για ένα αξιόλογο δώρο. Ανάμεσα στα πωλητήρια των Μουσείων, ξεχωρίζει το ανανεωμένο πωλητήριο του Εθνικού και Αρχαιολογικού Μουσείου, το πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, του νέου μουσείου του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή και δεκάδες άλλα πωλητήρια μουσείων, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε με την ευκαιρία μίας έκθεσης ή και να επιλέξετε τα γούρια σας διαδικτυακά.

ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ: Το γούρι της χρονιάς αποτελεί αντικείμενο αναζήτησης για ορισμένους από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές κοσμημάτων και κοσμηματοπώλες της Ελλάδας. Περίφημοι κοσμηματοπώλες που το όνομά τους έχει συνδεθεί με την ανώτερη τέχνη της κοσμηματοποιίας, προτείνουν γούρια που γίνονται trend για όλη την χρονιά. Ανάμεσά τους, το κοσμηματοπωλείο Λαλαούνη με το ομώνυμο μουσείο, στο ισόγειο του οποίου βρίσκεται και πωλητήριο, αλλά και ο περίφημος οίκος Zolota που έχει κάθε χρόνο μία νέα, πρωτότυπη ιδέα για να προσδώσει στη νέα χρονιά τη δική του σφραγίδα.

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: Δεκάδες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται ενεργά στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου ή σε δράσεις για τα ζώα ή το περιβάλλον, τις ημέρες των γιορτών βρίσκουν το ιδανικό έδαφος για να προσεγγίσουν το ευρύ κοινό και να το ενημερώσουν για τις δράσεις τους και την υποστήριξη που χρειάζονται για να συνεχίζουν να τις υλοποιούν. Σχεδόν όλες οι ΜΚΟ έχουν τις δικές τους προτάσεις για τα γούρια της χρονιάς, τα οποία εφόσον επιθυμείτε να τα αγοράσετε για εσάς και για τους αγαπημένους σας, θα συνδράμετε το έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.