espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο πιο πολύχρωμος και ευωδιαστός κήπος της Αττικής, βρίσκεται μέσα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο και είναι επισκέψιμος στο κοινό και εμπορικός, με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης!
Στην Ιερά Οδό, στον αρ. 75 υπάρχει ένα Φυτώριο που μας εκπλήσσει ευχάριστα. Τον έχουν φτιάξει φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και από αυτόν κερδίζουν όχι μόνο τα συγχαρητήρια των επισκεπτών αλλά και χρήματα. Το καλά φυλαγμένο μυστικό της έκτασης των 3 στρεμμάτων του Γεωπονικού Π.Α. μπορούν να το επισκεφθούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης και οι περαστικοί και να επιλέξουν σε εξαιρετικά καλές τιμές δεκάδες ήδη φυτών για τις αυλές και τα μπαλκόνια τους.

Στα 1,7 στρέμματα υπάρχει ένα γυάλινο θερμοκήπιο τεσσάρων αιθουσών με καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού χώρου σε γλάστρες, και αυτά προς πώληση, σε πολύ χαμηλές τιμές. Μείνετε σε επαφή με το Πανεπιστήμιο διότι αρκετά τακτικά διαθέτει προς πώληση σε προσιτές τιμές και διατροφικά προϊόντα των εργαστηρίων του, όπως κρασί, μέλι, τυριά, φιστίκια, κ.ά..

Ένα Πανεπιστήμιο που μπορούμε όλοι να διαβούμε τις πύλες του και να νιώσουμε τη μαγεία της φύσης να μας περιβάλλει και να μας αναζωογονεί, στην καρδιά της πολύβουης πόλης. Εκεί, φοιτητές, καθηγητές, διοικητικοί και πλήθος κόσμου ανακαλύπτουν τη μαγεία της επαφής με τη φύση. Εσείς;

Περισσότερες πληροφορίες