espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΥΣΕΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΣ

Απόλαυση καφέ σε περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Ένα συνδυασμός ευζωίας σε πολλούς, ιδιαίτερους χώρους της πρωτεύουσας.

Το Μουσείο της Ακρόπολης, με θέα στο αριστούργημα του Παρθενώνα, κοιτάζει από τα εσωτερικά του ανοίγματα ένα από τα πιο όμορφα δημιουργήματα του αρχαίου κόσμου. Στο δεύτερο όροφο του μουσείου, με την πανοραμική θέα, το εστιατόριο -καφέ των 700τ.μ. σερβίρει από τη Δευτέρα έως και την Κυριακή ζεστά ροφήματα, φυσικά καφέ, ενώ λειτουργεί και ως εστιατόριο. Το Μουσείο διαθέτει καφέ και στο ισόγειο, δίπλα στον χώρο της ανασκαφής, με καφέ και ελαφρά σνακ.

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στη Νεοφύτου Δούκα στο Κολωνάκι παραπέμπει αισθητικά στον πρωτοκυκλαδικό πολιτισμό, ντυμένο στα λευκά, με ένα εξαιρετικό σκέπαστρο και έναν αποκαλυπτικό κήπο, αγκαλιάζει τον επισκέπτη προσφέροντας καφέ και σνακ, τις ώρες και ημέρες που είναι ανοικτό το μουσείο.

Το καφέ του Μπενάκη είναι αριστουργηματικό. Στην ταράτσα του μεγάρου η θέα είναι συγκλονιστική και εκτείνεται από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη έως φυσικά τον Εθνικό Κήπο που βρίσκεται μπροστά του. Στο εσωτερικό, τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το άπλετο φως αγκαλιάζουν τις αισθήσεις.

Το καφέ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται στον ισόγειο χώρο, σε οπτική επαφή με το νερό και την άνεση των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του κτηρίου. Ανοιχτό όλη την ημέρα έως αργά, ξεκουράζει και χαλαρώνει, ακόμη και όταν ο χώρος κατακλύζεται από κόσμο.

Στα βόρεια, στο υπέροχο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το καφέ βγαίνει στο εξωτερικό ακόμη και τον κρύο χειμώνα, ενώ και στον εσωτερικό χώρο,
το έντονο φως και το εξίσου πληθωρικό πράσινο δημιουργεί μία ζεστή ατμόσφαιρα όλον τον χρόνο.

Στο Art Lounge του Athenaeum InterContinental της Αθήνας, η ώρα του ροφήματος μετατρέπεται σε απόλαυση των αισθήσεων, με την ευωδιά του ζεστού καφέ, του τσαγιού ή της σοκολάτας να υπερτερούν στον χώρο που ξεχωρίζει ήδη από την υποδοχή με το υπέροχο γλυπτό του Λάππα, δίνοντας τον τόνο του ξενοδοχείου που εκθέτει εκατοντάδες πρωτότυπα έργα στους ιδιωτικούς και κοινόχρηστους χώρους του. Στο Art Lounge μπορείτε να απολαύσετε μία ευφάνταστη ποικιλία γλυκών και σνακ και να καθίσετε άνετα και απολαυστικά όλες τις ώρες της ημέρας!