espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ CHRISTMAS FACTORY ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Χριστούγεννα χωρίς ξωτικά δε γίνονται, πόσο μάλλον αν δουλεύουν οργανωμένα για έναν ολόκληρο χρόνο, κρυφά και ασταμάτητα, καταστρώνοντας όχι υποχθόνια σχέδια αλλά δεκάδες εκπλήξεις για τα παιδιά και για όλους όσοι δεν ξεχνάμε να γινόμαστε παιδιά.

Εργοστάσια με παιχνίδια, με γλυκά, με μαγικά κόλπα, πολύ και πλούσιο φαγητό, 250 εκδηλώσεις με θέατρο, χορό, μουσική, χορωδίες, θέατρο σκιών, μαγικά και ό,τι ακόμη μας μαγεύει θα μας περιμένει από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου για να ζήσουμε όμορφες στιγμές σε ένα εργοστάσιο διαφορετικό από τα άλλα, στο εργοστάσιο όπου τα Χριστούγεννα γίνονται πραγματικά.

Στην Πειραιώς 100, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, το αρχηγείο του Αη Βασίλη έχει στηθεί από την 1η Δεκεμβρίου για να δεχτεί γράμματα από όλα τα παιδιά. Δεκάδες καταστήματα εστίασης αλλά και γλυκοπωλεία έχουν στηθεί για να εξυπηρετήσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ ένας εντυπωσιακός αριθμός με καταστήματα δώρων υπενθυμίζουν σε όλους ότι τα Χριστούγεννα δίνουμε και παίρνουμε δώρα πασπαλισμένη με το απαραίτητο συστατικό της αγάπης.

Και αυτά τα Χριστούγεννα το εργοστάσιο παιχνιδιών του Αγίου Βασίλη μας περιμένει για να το χαρούμε όπως μας αξίζει!