espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ!

Τα παγοδρόμια ξεπρόβαλαν δειλά πριν από μερικά χρόνια και πλέον αποτελούν θεσμό για τους μικρούς και τους μεγάλους που τα αναμένουν κάθε Χριστούγεννα με προσμονή.

Το μεγαλύτερο

Το πιο μεγάλο παγοδρόμιο της πόλης βρίσκεται στον Κηφισό, σε έναν «παγωμένο» χώρο 1.000τ.μ.. Το Athens Heart ανοίγει τον Σεπτέμβριο και κλείνει αρχές Μαΐου, βρίσκεται στην περιοχή του Ταύρου στην Πειραιώς και εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά όχι μόνο από τον εξαιρετικά μεγάλο χώρο του αλλά και από την πολύ καλή ποιότητα του πάγου που επιτρέπει ακόμη και σε επίδοξους αθλητές να προπονηθούν σωστά με τη βοήθεια καθηγητών καλλιτεχνικού πατινάζ.

Το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Την 1η Δεκεμβρίου και για όλο το διάστημα των γιορτών, το παγοδρόμιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο που εκμεταλλεύεται τη δωρεάν χρήση για μία ώρα για να διασκεδάσει σε μία από τις ωραιότερες τοποθεσίες της πρωτεύουσας, κάνοντας πατινάζ!

Το παγοδρόμιο του Μεγάρου

Στις 9 Δεκεμβρίου ανοίγει και το παγοδρόμιο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που έως τις 4 Φεβρουαρίου του 2019 θα φιλοξενήσει εκατοντάδες φίλους στα 375τ.μ.. Συνδυάστε το με κάποια από τις δεκάδες παραστάσεις του Μεγάρου ή επιλέξτε το μεμονωμένα για να διασκεδάσετε ποιοτικά έως τις 11 το βράδυ καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Το «ανοικτό»

Στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Ίλιον ένα ακόμη εντυπωσιακό παγοδρόμιο έχει ανοίξει από τις 21 Νοεμβρίου και θα μας περιμένει έως τα τέλη Ιανουαρίου έως τις 11 το βράδυ για να παίξουμε και να μάθουμε να πατινάρουμε σε πραγματικό πάγο, σε έναν οργανωμένο, μεγάλο, ανοιχτό χώρο, με έμπειρους εκπαιδευτές.

Τα παγοδρόμια είναι εξαιρετικά διασκεδαστικά και ψυχαγωγούν μεγάλους και μικρούς. Είναι ένα ευπρόσδεκτο χειμωνιάτικο διάλειμμα και σίγουρα θα θέλαμε να παραμείνουν πολύ μετά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και γιατί όχι, να πληθύνουν. Μία ακόμη ευχή για κάτω από το δέντρο…