ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ PREMIÈRE ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΑΠΕΡΙΤΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ

Στον 10ο όροφο του Athenaeum InterContinental Athens, το πολυβραβευμένο για την ευρωπαϊκή κουζίνα του με τον έντονα μεσογειακό χαρακτήρα, την άψογη εξυπηρέτηση και τη συγκλονιστική θέα Première, φοράει τα χειμερινά του και δεν στερείται τίποτα από τα χαρακτηριστικά εκείνα που το ξεχωρίζουν στις top επιλογές κοινού και κριτικών.

Και αυτόν τον χειμώνα, ο Μιχάλης Νουρλόγλου θα διευθύνει την κουζίνα, έχοντας σχεδιάσει ένα μενού ταιριαστό με το ταλέντο του και τις υψηλές απαιτήσεις των γευσιγνωστών που χρόνια τώρα παρακολουθούν τη σταθερά ανοδική πορεία του εστιατορίου. Στη φαρέτρα του, επιλεγμένα υλικά από την τοπική, μεσογειακή και διεθνή παραγωγή, προϊόντα με ονομασία προέλευσης, φρέσκες πρώτες ύλες. Δίπλα του, επίλεκτοι σεφ, άξιοι βοηθοί, δημιουργοί πιάτων που αφήνουν γευστικές αναμνήσεις και όχι μόνο.

Στον λαχταριστό κατάλογο γεύσεων του Première, η λίστα των κρασιών του συμπληρώνει τις εντυπώσεις και «δένει» μοναδικά τις γευστικές επιλογές με ένα κρασί ιδανικό για κάθε πιάτο, ενώ στο bar ξεκινά και τελειώνει η βραδιά, με ένα aperitif ή ένα digestif, με συντροφιά τα φώτα της πόλης στα πόδια μας.

Περισσότερες πληροφορίες