ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

GOÛT DE FRANCE-GOOD FRANCE Ή ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ!

Η γαλλική κουζίνα γιορτάζει τις παραδόσεις της, τις αξίες της, τη μακρά γαστρονομική της υπεροχή, τους ευφάνταστους γευστικούς της συνδυασμούς και το ακαταμάχητο αποτέλεσμα σε μία μεγάλη, παγκόσμια γαστρονομική βραδιά. Στις 21 Μαρτίου, χιλιάδες σεφ και αντίστοιχα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο θα σερβίρουν την ίδια ημέρα ένα τυπικό, παραδοσιακό γαλλικό δείπνο στους πελάτες τους. Για το 2017 τα εστιατόρια που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή ήταν 2.100 σε όλο τον κόσμο, από τα οποία τα 65 βρίσκονταν στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση με τον τίτλο «Goût de France - Good France» αποτελεί έμπνευση του αναγνωρισμένου παγκοσμίως σεφ Alain Ducasse και του γαλλικού Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων. Το Premiere και φέτος θα είναι ένα από τα επιλεγμένα εστιατόρια που θα σερβίρει «α λα γαλλικά» υμνώντας τη γαλλική κουζίνα και υπογραμμίζοντας τους λόγους της υπεροχής της.

Τα πιάτα του μενού «εξυμνούν» τη γαλλική κουζίνα

Οι επισκέπτες του Premiere θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τις σπάνιες γεύσεις της γαλλικής κουζίνας μέσα από τέσσερα επιλεγμένα πιάτα –Φουά γκρα ζεστό και κρύο με κάσιους και άγριες φράουλες, μοσχαρίσια γλυκάδια γλασαρισμένα με κρέμα μανιταριών και βινεγκρέτ τρούφας, λαυράκι ψημένο σε βούτυρο με χουρμά, λεμόνι και σαλσιφί, πιτσούνι με καπνιστό παντζάρι, φουντούκι και σάλτσα μπιγκαράντ –ενώ το τυρί και το γλυκό με σοκολάτα ναμελάκα θα κλείσουν την αυλαία της βραδιάς με έναν αξέχαστο γευστικά τρόπο. Οι γεύσεις θα συνοδεύονται από επιλεγμένα γαλλικά κρασιά. Τι άλλο;