ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ PREMIÈRE ΑΝΑΔΥΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Εποχικά υλικά με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια επιλογής, σε συνδυασμό με παιδικές αναμνήσεις και πραγματική αγάπη για τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις σκηνοθετημένα με τεκμηριωμένη γνώση και πολυετή εμπειρία, συνέθεσαν ένα μενού, με επικεφαλής τον ταλαντούχο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου: Το νέο, χειμερινό μενού του Première.

Ένα ακαταμάχητο δημιούργημα γεύσεων

Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, στη λίστα των κορυφαίων της γενιάς του, είναι ένας σεφ με έντονη «γευστική» μνήμη, πολυετή θητεία σε βραβευμένα εστιατόρια του εξωτερικού και προσήλωση στα φρέσκα, εποχικά υλικά. Το μενού που σχεδιάζει αποτελεί μία εμπνευσμένη και μελετημένη «συνταγή» που συνδυάζει τη θρεπτική και γευστική αξία των πρώτων υλών με τις σύγχρονες τεχνικές και φυσικά την παρουσίαση, που συμβάλλει ουσιαστικά στο τελικό αποτέλεσμα. Με επιλογές από όλες τις ομάδες τροφών για κάθε γευστική προτίμηση, το μενού του Première διεκδικεί και τελικά κερδίζει την προσοχή, με μοναδικό ανταγωνιστή τη μοναδική, απρόσκοπτη θέα του εστιατορίου.
300 ετικέτες για να επιλέξετε αυτή ή αυτές που συνδυάζονται ιδανικά με τις επιλογές των πιάτων σας, από την ελληνική και διεθνή οινοπαραγωγή, συμπληρώνουν το ανανεωμένο μενού του Première, προσφέροντας σε κάθε γευσιγνώστη την απόλαυση της ιδανικής οινικής εμπειρίας. Ο εξαιρετικά ενημερωμένος κατάλογος οίνου, με 40 από αυτούς σε ποτήρι και πολλούς ξεχωριστούς παλαιωμένους, συνθέτουν ένα σύνολο γεύσης που απογειώνει τις αισθήσεις και αφήνει ανεξίτηλες γευστικές μνήμες. Στο Première.