ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS

Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν όλες τις ημέρες του χρόνου. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως, δίνεται μία χρυσή ευκαιρία σε αυτούς που νιώθουν ερωτευμένοι να εκφράσουν τα συναισθήματά τους προσφέροντας στο άλλο τους μισό ένα ξεχωριστό δώρο: Διαμονή σε πανέμορφα ευρύχωρα δωμάτια με παροχές αστέρων, με πρωινό και δείπνο σε δύο από τα πιο ξεχωριστά εστιατόρια της πόλης, ζωντανή μουσική και φιλόξενο προσωπικό σε ένα Ξενοδοχείο που έχει επαναπροσδιορίσει την πολυτέλεια και την άνεση στην τουριστική υποδομή της πρωτεύουσας, στο Athenaeum InterContinental Athens.

Μενού απαιτήσεων σε βραβευμένους χώρους

Στο Première, στο βραβευμένο εστιατόριο του InterContinental της Αθήνας που βλέπει την πόλη από ψηλά και προσφέρει γκουρμέ γεύσεις σε ένα περιβάλλον φροντισμένης πολυτέλειας και απαράμιλλου σέρβις, έχει σχεδιαστεί ένα πλήρες μενού 6 πιάτων, με ποτήρι σαμπάνιας και ζωντανή μουσική. Στο Artbistrot στον νέο artistic all day χώρο του Ξενοδοχείου στο lobby, τα 5 ξεχωριστά πιάτα του μενού, το ποτήρι Prosecco και η ζωντανή μουσική πιάνου προσφέρουν ένα «ζεστό» σκηνικό τέχνης, για μια βραδιά αγάπης, όπως την ονειρευτήκατε.

5στερη διαμονή σε Deluxe ή Club Δωμάτια σε συνδυασμό με βραβευμένη γεύση

Όπως και αν επιθυμείτε να απολαύσετε τις στιγμές σας μαζί, το Athenaeum InterContinental Athens, προσφέρει ένα από τα πολυτελή του δωμάτια και ένα εστιατόριο για να σας προσφέρει το κατάλληλο σκηνικό: Σε Deluxe ή Club InterContinental δωμάτιο, με δείπνο στο Première ή στο Artbistrot και πρωινό στο δωμάτιο ή χωρίς δείπνο αλλά διανυκτέρευση και διασκέδαση στο υπέροχο Tobar, ό,τι και αν αποφασίσετε, η επιλογή σας θα σας ανταμείψει!

Περισσότερες πληροφορίες