ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ARTLOUNGE & ARTBISTROT… ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Στο Artlounge και στο Artbistrot, στο lobby του Athenaeum InterContinental Athens, η υψηλή αισθητική συναγωνίζεται τη γευστική υπεροχή και οι μελωδικοί ήχοι της ζωντανής μουσικής τις ακαταμάχητες γλυκές προκλήσεις.

Το Artlounge κάθε μέρα ξεδιπλώνει μουσικούς δρόμους και γλυκές εκπλήξεις

Λίγο πριν την επιστροφή σας στο σπίτι, στο διάλειμμα της δουλειάς, για μία προσωπική συνάντηση ή για ένα επαγγελματικό ραντεβού, το Artlounge σας συντροφεύει ιδανικά προσφέροντας μία άκρως δελεαστική ποικιλία λαχταριστών γλυκών που θα συνοδεύσουν μοναδικά το ρόφημα της επιλογής σας. Κάθε απόγευμα ο ήχος του πιάνου, διακριτικός και χαλαρωτικός, ενισχύει την αίσθηση ευζωίας που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ τα σαββατιάτικα απογεύματα, το πιάνο, το τσέλο και το βιολί χαρίζουν στο κοινό τους ακόμη περισσότερες μουσικές επιλογές.

Στο Artbistrot ο Ιανουάριος είναι ζουμερός και λαχταριστός!

Τον Ιανουάριο η διεθνής κουζίνα «προστάζει» μπέργκερ! Ιταλικό, ελληνικό, νεοϋορκέζικο, αμερικάνικο premium και… γλυκό, τα μπέργκερ που σερβίρονται στο Artbistrot είναι  μοσχοβολιστά, ζουμερά, πλούσια, ευφάνταστα, ακαταμάχητα. Έχετε όλο το χρόνο να τα δοκιμάσετε όλα για να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις. Για έναν ολόκληρο μήνα το μπέργκερ θα είναι ο πρωταγωνιστής της κουζίνας μας, από μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο, αμερικάνικο βοδινό Black Angus με συνοδευτικά πατάτες, μανιτάρια, κρεμμύδια σε παραλλαγές τρόπου μαγειρέματος  και καμία απόκλιση στη γευστική υπεροχή. Για το τέλος, Fuanaja Μπέργκερ σε φωλιά σοκολάτας με φράουλας. Για όλη τη διάρκεια, απαλή ζωντανή μουσική.

Στο Athenaeum InterContinental Athens ο Ιανουάριος έχει τον αέρα της δημιουργίας!