ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ARTLOUNGE ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΕΥΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΗΧΟΥΣ

Στο πιο όμορφο καφέ της πόλης, στο Artlounge του lobby του Athenaeum InterContinental Athens, η ευωδιά των ζεστών ροφημάτων αναμιγνύεται με αυτήν των λαχταριστών γλυκών, συνθέτοντας ένα μοναδικό σκηνικό απολαυστικών γεύσεων, όλες τις όλες της μέρας, κάθε μέρα!

Το απογεύματα το Artlounge μας μαγεύει και με τις μουσικές του επιλογές

Μπείτε σε ένα χώρο που ο χρόνος επιβραδύνεται, που οι φωνές μαλακώνουν, που τα αρώματα ερεθίζουν ευχάριστα το νου και που οι ήχοι χαλαρώνουν απολαυστικά τις αισθήσεις. Βρίσκεστε στον χώρο του Artlounge όπου από τις 6 το απόγευμα και κάθε μέρα για όλους τους χειμερινούς μήνες, η ζωντανή μουσική πιάνου συνοδεύει ευχάριστα τις στιγμές μας, ιδανική συντροφιά σε κάθε επίσκεψη, επαγγελματικής ή ιδιωτικής φύσης.
Σας προτρέπουμε να επιλέξετε το ρόφημα και το συνοδευτικό γλυκό της αρεσκείας σας και να αφεθείτε στην αγκαλιά της ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε για να φροντίσει τα απογεύματα, τα βράδια, τις μέρες σας με έναν τρόπο ξεχωριστό. Όπως τότε που ήμασταν παιδιά και ένα ζεστό γλυκό και ο ήχος από ένα μουσικό παιχνίδι, μπορούσε να μας χαρίσει ένα γεμάτο, αυθόρμητο χαμόγελο.
Στο Artlounge, κάθε απόγευμα, από τις 6μμ., ζωντανή μουσική πιάνου, μοναδικά ροφήματα και λαχταριστά γλυκά!

Περισσότερες πληροφορίες