ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (2)

Για πολλούς από εμάς ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας νέας χρονιάς. Νέα ξεκινήματα για μικρούς και μεγάλους, νέα σχέδια για έναν χειμώνα που είναι μπροστά και μας «περιμένει» να ξεδιπλώσουμε τη δημιουργικότητά μας. Ανεβαίνουμε στο roof top του ξενοδοχείου Athenaeum InterContinental της Αθήνας, στο περίφημο Première και απολαμβάνουμε τις νύχτες της θαλπωρής του Σεπτέμβρη αφήνοντας τη σκέψη μας να περιηγηθεί στον έναστρο ουρανό της Αττικής.

Οι γεύσεις στο τραπέζι μας, η αισθητική εμπρός μας

Γεύσεις με την υπογραφή του σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, σερβίρισμα με διακριτικότητα και επαγγελματισμό, θέα –η καλύτερη στην Αθήνα, από τις ομορφότερες στον κόσμο, με τον βράχο της Ακρόπολης και το ναό του Παρθενώνα, απρόσκοπτα εμπρός μας. Στα πόδια μας, η Αθήνα, με τα φώτα της να λαμπυρίζουν στην βραδιά, ανίκανα να συναγωνιστούν τη μαγεία των άστρων.

Μείνετε “connected” με το Première και τις ευχάριστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει σε όλους μας

Το εστιατόριο που συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το ευφάνταστο μενού του σχεδιάζει να κλείσει την καλοκαιρινή του διάθεση με την ίδια, πάντα δημιουργική, λίστα κρασιών, τα μοναδικά signature cocktails, τον πολυβραβευμένο κατάλογο γεύσεων και τις νέες ιδέες για βραδιές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και υπόσχονται να μας απογειώσουν το κέφι και τις αισθήσεις. Μείνετε συνδεδεμένοι….