ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το Première, κάθε χρόνο, συγκαταλέγεται στην κορυφή των εστιατορίων για την «ταλαντούχα», γκουρμέ κουζίνα του, αποτέλεσμα της μαγειρικής ευφυΐας του επικεφαλής σεφ, Μιχάλη Νουρλόγλου. Το καλοκαίρι, τον θαυμαστό κόσμο των γεύσεων συμπληρώνει το καλοκαιρινό σκηνικό, στημένο κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό, με θέα το φωτισμένο βράχο της Ακρόπολης και την πόλη της Αθήνας.

Οι καλοκαιρινές γεύσεις

Το Première συνθέτει τις première γεύσεις του καταλόγου του, βασιζόμενο στα υλικά της εποχής, με σταθερό παρανομαστή, το φρέσκο, το εποχικό, το ενταγμένο στα πιο υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά επιλογής: ψάρια, θαλασσινά, κόκκινο και λευκό κρέας, πουλερικά, αποτελούν το επίκεντρο της δημιουργίας, με απαραίτητα για την τελική σύνθεση του πιάτου, λαχανικά και φρούτα, που προσθέτουν χρώματα, αρώματα ευωδιά και φυσικά γεύση που αποτυπώνεται για πάντα στο νου.

Με συνοδεία κρασιού για υγεία και «καλό καλοκαίρι»

Φημισμένο για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ποικιλία κρασιού από φημισμένα οινοποιεία του εξωτερικού και της Ελλάδας, το Première σερβίρει κρασί με απόλυτη γνώση του ιδανικού συνδυασμού γεύσης και οίνου και με γνώμονα τις ιδιαίτερες, εξατομικευμένες προτιμήσεις του επισκέπτη. Δροσερά λευκά και ροζέ, κόκκινα στην κατάλληλη θερμοκρασία, με ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, τα κρασιά που σερβίρονται στο Première αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να απολαύσετε την ανακουφιστική βραδινή δροσιά και το φως της νύχτας, σε μία πρωτεύουσα που αγαπά το καλοκαίρι, όσο καμία!

Περισσότερες πληροφορίες