ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ARTLOUNGE & ARTBISTROT. ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΖΩΙΑΣ

Υπέροχες γεύσεις με συνοδεία ζωντανής μουσικής πιάνου σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής. Αυτό ακριβώς προσφέρει το Artlounge και το Artbistrot, οι δύο χώροι του ισογείου του Athenaeum InterContinental της Αθήνας που έχουν διαμορφωθεί με διάθεση να αγκαλιάσουν τον επισκέπτη, να τον αφήσουν να χαλαρώσει και να απολαύσει πολύτιμες στιγμές ηρεμίας και ευζωίας.

Υπέροχες επιλογές με φρέσκα σνακ, ελαφρά αλλά λαχταριστά, γλυκά για όλες τις προτιμήσεις, φτιαγμένα με τη δημιουργική φαντασία των σεφ μας, ροφήματα που γαργαλούν την όσφρηση και ικανοποιούν τη γεύση φιγουράρουν προκλητικά στο μενού του Artlounge. Στο Artbistrot, σε συμφωνία με το ύφος του ξενοδοχείου, γενναιόδωρο και ζεστό, μπορείτε να γευματίσετε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, να απολαύσετε το γλυκό και τον καφέ σας και να χαλαρώσετε αφήνοντας το βλέμμα σας να περιηγηθεί στους ανοιχτούς και άνετους χώρους του τεράστιου lobby. Στην cozy, χαλαρωτική ατμόσφαιρα, οι νότες του πιάνου, «ντύνουν» μελωδικά τις στιγμές σας, προσθέτοντας ζωντάνια στο υπέροχο σκηνικό.
Στο Artlounge και στο Artbistrot η ζωή μας επιφυλάσσει υπέροχα διαλείμματα και η ημέρα αποκτά μικρές, απαραίτητες χαρές. Ζήστε τες.

Περισσότερες πληροφορίες