ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στο Athenaeum InterContinental Athens βρίσκονται μερικοί από τους πιο διάσημους χώρους εστίασης της πόλης. Το πολυβραβευμένο Premiere με την gourmet κουζίνα του, το άψογο σερβίρισμα και τη συγκλονιστική θέα στα ιστορικά μνημεία της πόλης, το Cafezoe που ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του, το ζεστό περιβάλλον και τον κατάλογο γεύσεων και το Artbistrot στον ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου, έναν απίστευτα χαλαρωτικό και φιλόξενο χώρο για όλη την ημέρα, με σνακ, ροφήματα, φαγητό και ποτό.

Δείπνο την παραμονή και ανήμερα της γιορτής με διαμονή σε εξαιρετική τιμή

Επιλέξτε να γιορτάσετε την παραμονή ή την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς σε έναν από τους χώρους εστίασης του ξενοδοχείου μας και απολαύστε την πολυτέλεια, τις μοναδικές γεύσεις και τη φιλόξενη φροντίδα του προσωπικού μας μαζί με μία μοναδική προσφορά διαμονής σε ένα από τα δωμάτια του 5στερου InterContinental της Αθήνας. Επωφεληθείτε από τη χριστουγεννιάτικη προσφορά μας και νιώστε τη ζεστασιά των γιορτών μένοντας κοντά μας σε μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο με €100 ή €130 με πρωινό.

Στο Athenaeum InterContinental αγαπάμε τα Χριστούγεννα και θέλουμε να τα ζήσουμε μαζί σας. Ελάτε να μοιραστούμε τη χαρά των γιορτών και να την κάνουμε διπλή, μαζί!

Περισσότερες πληροφορίες