ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το Athenaeum InterContinental της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες του και ξεδιπλώνει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στην πόλη. Αλλάξτε περιβάλλον, νιώστε τη μαγεία του ταξιδιού με μία απλή κίνηση. Αφήστε τις προετοιμασίες, τις έγνοιες, τις δουλειές έστω και για μία ημέρα και απολαύστε τη φροντίδα, την περιποίηση και τις αποκλειστικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου μας. Μείνετε κοντά μας και επωφεληθείτε από τις χριστουγεννιάτικες προσφορές που συνδυάζουν διαμονή και εστίαση σε ένα μοναδικό, ζεστά διαμορφωμένο περιβάλλον.

Αποκλειστικές προσφορές διαμονής μέσα στις γιορτές

Από τις 16 Δεκεμβρίου και έως τις 5 Ιανουαρίου, το Athenaeum InterContinental Athens προσφέρει διαμονή και πρωινό από 149€. Επιλέξτε Superior δωμάτιο για εσάς μαζί με τη συντροφιά σας με το πιο πλούσιο, μοσχοβολιστό πρωινό στο πολυβραβευμένο Cafezoe ή αναβαθμίστε ακόμη περισσότερο τη διαμονή σας σε Deluxe δωμάτιο με είκοσι ευρώ περισσότερα μαζί με πρωινό. Εάν η αποκλειστικότητα και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες αποτελούν προϋπόθεση διαμονής για εσάς, τότε προτιμήστε το Club InterContinental δωμάτιο με πρωινό στο Club Lounge με θέα την πόλη και πρωινές γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες για όλη τη χρονιά, μόνο με €189.

Το Athenaeum InterContinental σας θέλει κοντά του αυτές τις γιορτές. Με αυτή την πρόσκληση -προσφορά δύσκολα θα του αντισταθείτε.

Περισσότερες πληροφορίες