ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΔΟΒΑΡ» ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου ο χώρος του Ηρωδείου θα γεμίσει από μία αισθαντική, βαθιά ερωτική φωνή, τη φωνή της «απόλυτης Ντίβας» της φλογερής Ισπανίδας Luz Casal. Η παράσταση του Ηρωδείου έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κοινό που θα την παρακολουθήσει, μία παράσταση φτιαγμένη για το αθηναϊκό κοινό της.

Η ιστορία της ξεκινά στην Ισπανία και απλώνεται παντού

Η Luz Casal, γεννημένη στην επαρχία Κορούνια της Ισπανίας, στις 11 Σεπτεμβρίου 1958, ξεκίνησε την καριέρα της με το γκρουπ Los Fannys. Η επιτυχία της τη δεκαετία του 1980 στην Ισπανία, την οδήγησε σε διεθνή καριέρα, με ιδιαίτερη επιτυχία στη Γαλλία. Η ένταξη δύο τραγουδιών της στην ταινία «Ψηλά τακούνια» του Αλμαδοβάρ το 1987 την οδήγησε σε διεθνή αναγνώριση από το ευρύ κοινό. Το 2007, έπειτα από προβλήματα υγείας που ξεπέρασε, επέστρεψε δυναμικά με τη δημιουργία νέων άλμπουμ, διακρίσεων και βραβεύσεων.

Η «ντίβα» στο Ηρώδειο

Η Luz Casal θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο με σπουδαίους μουσικούς που με τη συνδρομή τους σε ντραμς, κιθάρα, πιάνο και μπάσο, θα ερμηνεύσει ροκ μπαλάντες, τα δύο τραγούδια από τα «ψηλά τακούνια», επιτυχίες δικές της αλλά και της άλλης μεγάλης ντίβας, της Δαλιδά (Dalida). Θα είμαστε όλοι εκεί!

Χορηγός Φιλοξενίας: Athenaeum InterContinental Athens.

Περισσότερες πληροφορίες