ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ΛΑΡΑ ΦΑΜΠΙΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η πιο ρομαντική ερμηνεύτρια του σύγχρονου γαλλικού τραγουδιού, η περίφημη Λάρα Φαμπιάν, καναδικής καταγωγής, αναμένεται από τους εκατοντάδες θαυμαστές της στα πλαίσια της περιοδείας της για την προώθηση του 13ου άλμπουμ της, του αγγλόφωνου Camouflage.

19 και 20 Μαΐου, στο Tae Kwon Do

Στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί να έρθει μόνο για μία συναυλία, το Σάββατο 19 Μαΐου, αλλά την πρώτη κιόλας εβδομάδα διάθεσης, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Ακριβώς για αυτό προστέθηκε μία ακόμη ημέρα συναυλίας, ώστε οι θαυμαστές της να σιγοτραγουδήσουν μαζί της Je suis malade, Je t’aime, La difference, Tu es mon autre, Tout, Adagio, I Will Love Again και να παρασυρθούν από τη θεατρική της ερμηνεία.

Η πιο αντιπροσωπευτική ερμηνεύτρια του σύγχρονου γαλλικού τραγουδιού

Η Λάρα Φαμπιάν έχει πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων παγκοσμίως στα 13 άλμπουμ της, ερμηνεύοντας τραγούδια σε πολλές γλώσσες, με μια φωνή που εκτείνεται σε 3 οκτάβες και την οποία χειρίζεται με ιδιαίτερη ευκολία, ενώ κατά τη σκηνική της παρουσία συγκινεί, συμπαρασύρει, ενθουσιάζει. Η Λάρα Φαμπιάν που τραγουδά σε επτά ξένες γλώσσες –αγγλικά, γαλλικά, φλαμανδικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά, ρώσικα - έχει λάβει αναρίθμητες διακρίσεις, με μεγαλύτερη αυτή των εκατομμύρια θαυμαστών της ανά τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες