ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ 2018 ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Πόλκα, βαλς, μαζούρκες θα πλημμυρίσουν την αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, από τους δεξιοτέχνες μουσικούς της Καμεράτα, υπό τη μπαγκέτα του διεθνούς φήμης διευθυντή ορχήστρας, Γιώργο Πέτρου. Μία συναυλία που όλοι περιμέναμε για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, όπως το ορίζουν οι αισιόδοξοι ήχοι από τις επιλεγμένες μουσικές εισαγωγές της όπερας «Εύθυμες Κυράδες του Ουίνσδορ» και της οπερέτας «Η Νυχτερίδα» αλλά και από διάσημα βαλς, γνωστές σε όλους πόλκα και μαζούρκες. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα υπάρχει ούτε ένας παρευρισκόμενος που δεν θα σιγοτραγουδήσει.

Περισσότερες πληροφορίες

Μία Μποέμ που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς

Δύο ακόμη παραστάσεις, στις 3 και στις 5 Ιανουαρίου, για την πιο όμορφη παράσταση της χρονιάς που μόλις έκλεισε και της χρονιάς που τώρα ξεκινά. Η Μποέμ ήταν αριστουργηματική σύμφωνα με όλους, κοινό και κριτικούς. Όλοι όσοι την παρακολούθησαν θα έχουν για χρόνια να μιλούν για τη φωτισμένη σκηνοθεσία του Γκρέιαμ Βικ, τη θεσπέσια μουσική διεύθυνση που μοιράστηκαν ο Ηλίας Βουδούρης και ο Βλαδίμηρος Συμεωνίδης και την εξαιρετική διπλή διανομή των βασικών ρόλων. Όσοι τυχεροί, προλάβετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Γκάρεθ Ντέιβις & Φράνσις Μαρί Ουίτι στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Στις 11 Ιανουαρίου, δύο σπουδαίοι μουσικοί που συνθέτουν ένα πρωτοποριακό ντουέτο, ο κλαρινετίστας Ντέηβις και η τσελίστρια Ουίτι, θα ερμηνεύσουν με τη χαρακτηριστική τους άνεση ως προς τις μουσικές μεταμορφώσεις, δύο σπουδαίους Ιταλούς συνθέτες του 20ου αιώνα, τον Τζαζίντο Σέλισι και τον Σαλβαντόρε Σκιαρίνο. Οι δύο ερμηνευτές, όπως συνηθίζουν εδώ και 7 χρόνια όπου διαρκεί η συνεργασία τους, θα καταδυθούν στον κόσμο των συνθετών για να αναδυθούν μαζί τους διαφορετικοί, ερμηνεύοντας με μία άλλη οπτική το πρωτότυπο υλικό.

Περισσότερες πληροφορίες