espa

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο ANDREA BOCELLI ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Ο καλύτερος τενόρος της γενιάς του, ο Andrea Bocelli, έρχεται στο Ηρώδειο για μία και μόνο συναυλία, στις 11 Σεπτεμβρίου. Ο ταλαντούχος, χαρισματικός και σίγουρα διάσημος Ιταλός τενόρος έκανε την όπερα και την κλασική μουσική αγαπητή ακόμη και στο νεαρό κοινό.

Έχει βραβευθεί δύο φορές με τον τίτλο του Κλασικού Καλλιτέχνη της Χρονιάς και έχει συμπεριληφθεί στα ρεκόρ Γκίνες όταν πέτυχε ταυτόχρονα τις τρεις πρώτες θέσεις στα αμερικάνικα Charts στον τομέα της κλασικής μουσικής. Οι πωλήσεις 90 εκατομμυρίων δίσκων του επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Η επιλογή του προγράμματος, άριες όπερας και οπερέτας, ιταλικές καντσονέτες και ακούσματα ποπ, αναμένεται να αναδείξει όλη τη φωνητική γκάμα του τενόρου αλλά και το εκρηκτικό του ταπεραμέντο. Τον τενόρο θα συνοδεύσει η συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ με μαέστρο τον περίφημο Marcello Rota.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν μεταξύ άλλων στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία της Ελληνικής Επικράτειας και για την αγορά νοσοκομειακού εξοπλισμού, ενώ διοργανωτές είναι το Κοινωφελές Ίδρυμα International Foundation for Greece του Γιώργου και της Ασπασίας Λεβέντη.