EN | GR
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
ΣΤΟ ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS!
PREMIÈRE ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Ατενίζοντας την Αθήνα από ψηλά, με συγκλονιστική θέα στην Ακρόπολη, το Première, μας προσκαλεί την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε ένα μοναδικό δείπνο με συνοδεία ζωντανής μουσικής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ CAFEZOE
Στο βραβευμένο Cafezoe, με την ζεστή ατμόσφαιρα, Παραμονή Χριστουγέννων και Ανήμερα Πρωτοχρονιάς μία λαχταριστή ποικιλία γεύσεων σε κρύα και ζεστά πιάτα μας προκαλεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ARTBISTROT
Παραμονή Χριστούγεννων απολαύστε ένα εορταστικό δείπνο πέντε πιάτων συνοδεία ζωντανής μουσικής, στην καρδιά του ξενοδοχείου, στο Artbistrot. Η ελληνική φιλοξενία στην ιδανική της εκδοχή!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Αυτές τις γιορτές υποδεχτείτε τους συγγενείς και τους φίλους στο σπίτι σας...
Μπορούμε να σας φέρουμε εκεί τη γευστική μαγεία της κουζίνας του ξενοδοχείου μας!
ΜΕΛΩΔΙΚΟ ARTLOUNGE
Άνετο και ζεστό, κομψό και ανεπιτήδευτο, το Artlounge είναι ιδανικό για συζητήσεις, ανταμώσεις και μοιράσματα. Πολύτιμες στιγμές υπό τους ήχους απαλής μουσικής από ένα πιάνο, ένα τσέλο και ένα βιολί, με τη συνοδεία γλυκών, γιορτινών γεύσεων.
22 ΔΕΚ — 1 ΙΑΝ
ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ
Μοιραστείτε νότες χαράς και αισιοδοξίας κοντά μας απολαμβάνοντας ειδικές τιμές διαμονής σ’ ένα από τα πολυτελή δωμάτιά μας. Όπως και αν επιλέξετε να περάσετε τις ημέρες των γιορτών, κρατήστε ένα μεγάλο κομμάτι για να το μοιραστείτε μαζί μας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
E-BROCHURE

CONNECT WITH US  facebook     SEND TO A FRIEND  send to a friend

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 920 6777 ή στείλετε e-mail
© 2019 Athenaeum InterContinental Athens